031 32 27 76 ali  041 67 88 96

Graz

V jutranjih urah zapustimo domače okolje. Pot nas bo vodila preko mejnega prehoda z Avstrijo v Gornji Radgoni ter naprej v smeri Gleisdorfa do kraja Stubenberg, kraja kateremu je svoj pečat dala družina Herberstein.
 
Ogledamo si dvorec Herberstein, spoznamo njegovo zgodovino vse od 13 stoletja, se sprehodimo med stenami dvorca, ogledamo stalne razstave, lepo urejene parke in na koncu še živalski vrt, z več kot 600 živalmi, katerim dela družbo tudi veliko različnih ptičjih vrst.   

Po ogledu bomo pot nadaljevali pot do GRAZA, štajerske prestolnice. Naš potep bomo začeli na glavnem trgu z mestno hišo, pred katero se odvija adventna tržnica, od tu pa ulice vodijo do frančiškanske cerkve, deželne hiše, mestne farne cerkve, katedrale, mimo številnih muzejev in pomembnih kulturnih stavb.
Nikakor pa ne smemo pozabiti na URIN STOLP, ki je simbol mesta in se mogočno dviguje nad starim mestom, s katerega je prekrasen pogled nad samim mestom in okolico.

Popoldne pa namenimo obisku znanega nakupovalnega središča Seiersberg pri Grazu, kjer se ustavimo še za morebitne nakupe. Pozno popoldan nam preostane le še povratek po avtocesti v smeri Šentilja, mimo Maribora, Lenarta do Sv. Jurija, kamor prispemo v večernih urah.

Nike Fingertrap Air Max

Za podrobnejše informacije ali rezervacije nas kontaktirajte TUKAJ