031 32 27 76 ali  041 67 88 96

MEĐUGORJE

M E Đ U G O R J E

1. DAN

Da nam dan ne bo prekratek, krenemo ob 1:00 uri. Pot nas bo vodila v smeri  mejnega prehoda s Hrvaško in naprej z vmesnimi postanki po avtocesti mimo Zagreba, Karlovca, Zadra, Šestanovca, mejnega prehoda z Bosno do Međugorja, kamor prispemo v dopoldanskih urah.Nastanitev. Kosilo, Večerja in nočitev.

2. DAN

Zajtrk. Ves dan je namenjen Međugorju. Udeležba pri sv. maši in ostalih romarskih pobožnostih. Kosilo. Po želji vzpon na Križevac ali Crnico. V kolikor bo čas dopuščal bomo obiskali tudi Majčino selo, cerkev in dom, katerega so zgradili mladi narkomani s pomočjo sestre Elvire. Prosto za individualne pobožnosti oz. po dogovoru izlet v okoliške kraje. Večerja in nočitev.

3. DAN

Zajtrk. V dopoldanskih urah zapustimo Međugorje in se odpravimo proti domu. Vožnja po avtocesti v smeri Zadra, Sv. Roka, Brinja, Karlovca do hrvaško-slovenske meje ter od tam mimo Ptuja do domačega kraja. Vrnitev v večernih urah.

 

CENA:    pošljite povpraševanje

CENA VKLJUČUJE:  prevoz z avtobusom turistične kategorije z vsemi pripadajočimi stroški, 2x polni penzion s pijačo v dvoposteljnih sobah v pensionu/Međugorje, nezgodno zavarovanje potnikov, organizacija, izvedba in vodenje izleta.

Podatki:

  • potrebujete potni list oz. osebno izkaznico, veljavno še 6 mesecev
  • valuta je Bosanska marka, možno plačevanje tudi z EUR (1 Eur – 1,97 BAM) Hrvaška Kuna, (1 Eur – 7,3 Hrk)
  • splošni pogoji poslovanja in navodila so sestavni del programa in so na voljo v poslovalnici

Za podrobnejše informacije ali rezervacije nas kontaktirajte TUKAJ