031 32 27 76 ali  041 67 88 96

MEĐUGORJE

M E Đ U G O R J E

1. DAN

Da nam dan ne bo prekratek, zapustimo Avtobusno postajo ob  100 uri. Pot nas bo vodila v smeri mejnega prehoda s Hrvaško. Po opravljenih mejnih formalnostih bomo pot z vmesnimi postanki nadaljevali po avtocesti naprej mimo Zagreba, Karlovca, Svetega Roka, Zadra, Šibenika, Šestanovca, mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino do Međugorja. Pred prihodom v Međugorje si še ogledamo slapove Kravicena reki Trebižat blizu Ljubuškega in etno selo Herceg-  Međugorje.  

2. DAN

Zajtrk. Ves dan je namenjen Međugorju. V tej skromni hercegovski vasici se je Marija prikazala šestim otrokom. Njeno sporočilo je bil klic k spreobrnjenju in molitvi za mir in spravo. Od takrat dalje romajo k međugorski Mariji ali kraljici miru romarji z vsega sveta, ustavila jih ni niti zadnja huda vojna. Udeležba pri sv. maši in ostalih romarskih pobožnostih. Kosilo. Po želji vzpon na Križevac ali Crnico.V kolikor bo čas dopuščal bomo obiskali tudi Majčino selo, cerkev in dom, katerega so zgradili mladi narkomani s pomočjo sestre Elvire. Prosto za individualne pobožnosti. Večerja in nočitev.

3. DAN

Zajtrk. Dopoldan še namenimo Međugorju, katerega zapustimo v opoldanskih urah Tako nam preostane le še pot po avtocesti v smeri Splita, Zadra, Sv. Roka, Brinja, Karlovca do hrvaško-slovenske meje ter od tam mimo Ptuja do domačega kraja. Vrnitev v poznih večernih urah.

Za podrobnejše informacije ali rezervacije nas kontaktirajte TUKAJ